ŽUPNI OGLASI 25. studenoga 2012.

VRHBOSANSKA NADBISKUPIJA
RIMOKATOLIČKI ŽUPNI URED
"SVETI JOSIP"
Strossmayerova 17, ZENICA
032/462-107; fax. 032/462-106
ŽUPNI OGLASI
01. srpnja 2012. / 13. NEDJELJA KROZ GODINU
1. U tjednu koji je pred nama slavimo:
utorak, 03. srpnja – sv. Toma, apostol
četvrtak, 05. srpnja – sv. Ćiril i Metod, slavenski apostoli i suzaštitnici Europe
nedjelja, 08. srpnja – 14. nedjelja kroz godinu, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 18 sati.
2. U tjednu koji je pred nama nema zapovijedanih blagdana niti svetkovina
3. U petak, 06. srpnja slavimo Prvi petak, prije sv. Mise bit će prilika za ispovijed a nakon sv. Mise bit će klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu .
4. U subotu, 07. srpnja je zavjetna sv. Misa na Tavniku u 11 sati. Prošle godine smo se dogovorili da to bude prva subota u 7 mjesecu i radi neradnog dana pa će moći sudjelovati više ljudi.
5. Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i Katoličkog tjednika. Iz ovog Katoličkog tjednika izdvajam: o proslavi sv. Ive u Podmilačju i drugim mjestima u BiH;  tko je zajednica Sant Egidio?; izazov kršćanstva danas; reportaža o vrtiću na Stupa;  o drugom malonogometnom humanitarnom turniru u Žepču; reportaža o Ninskoj biskupiji... ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u ovom broju tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
6. Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
7. Mise kroz tjedan – pročitati.
8. Ženidbeni navještaj: brak u crkvi žele sklopiti: DANIJEL STOJAK, rođen 10. listopada 1984. u Brajkovićima od oca Bože i majke Mironije rođ. Tustonja i JELENA TOPIĆ, rođena 15. ožujka 1985. od oca Nikole i majke Anice rođ. Topić. Žele se vjenčati ovdje u crkvi 08. srpnja 2012. godine.
9. U petak, 06. srpnja u crkvi sv. Ilije s početkom u 20 sati bit će koncert duhovne glazbe gostiju iz Amerike. Svi ste dobrodošli!!
10. Uplaćene su Velike mise za + MARIJU VIDOVIĆ, mise je uplatila obitelj.
VRHBOSANSKA NADBISKUPIJA
RIMOKATOLIČKI ŽUPNI URED
"SVETI JOSIP"
Strossmayerova 17, ZENICA
032/462-107; fax. 032/462-106

ŽUPNI OGLASI
25. studenoga 2012. / NEDJELJA KRISTA KRALJA
1. U tjednu koji je pred nama slavimo:
petak, 30. studenoga – sv. Andrija, apostol
nedjelja, 02. prosinca – 1. nedjelja Došašća, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 17 sati; i na filijali Drivuša u 10 sati
2. U tjednu koji je pred nama nema zapovijedanih blagdana niti svetkovina
3. Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i Katoličkog tjednika: u ovom broju tjednika možete pročitati: u uvodniku Tjednik za dans i sutra; Tjednik slavi desetu obljetnicu od ponovnog pokretanja; reportaža o Vukovaru; razmišljanje – biti zahvaćen Isusom Kristom; osvrt na oslobađanje Generala; o formaciji animatora na kojoj sudjeluju i naši mladi; 70 godina sestara SMI u Doboju – križni put kroz koji su prošle; ove i druge vijesti možete pročitati u ovom tjedniku kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4. Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
5. Mise kroz tjedan – pročitati.
6. Vjeronauk je idući tjedan redovito; probe i susreti prema dogovorenim terminima; srijedom poslije večernje sv. Mise radionice za srednjoškolce.
7. Približava nam se proslava sv. Nikole. I ove godine organizirat ćemo svi zajedno prigodni program i doček sv. Nikole. Darove primaju djeca do četvrtog razreda uključivo. Imena djece od prvog do četvrtog razreda koji dolaze na župni vjeronauk imamo kao i imena djece koja dolaze u igraonicu. Zato je potrebno prijaviti manju djecu koju nemamo na popisu. Svi trebaju dobiti kartu u župnom uredu. Prijave primamo do iduće nedjelje. Gdje i na koji način će biti organizirana proslava bit ćete obaviješteni iduće nedjelje. Svi koji žele pomoći u organizaciji svojim prilogom su dobro došli.
8. U proteklom tjednu umrli su naši župljani MLADEN MARIĆ, koji je umro 14. studenoga a ukopan 21. studenoga na groblju Crkvica; VESNA KALINIĆ, koja je umrla 20. studenoga a ukopana 22. studenoga na groblju Crkvica. POKOJ VJEČNI DARUJ IM GOSPODINE!