OBAVIJEST POVRATNICIMA

OBAVIJEST POVRATNICIMA
Obaviještavamo vas da je Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjeglice objavilo JAVNI POZIV za obnovu stambenih objekata oštećenih usljed ratnih događanja po projektu „Obnova stambenih objekata za povratnike na područje ZE-DO kantona i raseljene osobe čije je prijeratno prebivalište bilo na području ZE-DO kantona.
Krajnji rok za podnošenje prijave je 20. 08. 2012. godine. Mogu se prijaviti svi zainteresirani koji imaju status povratnika.
Javni poziv sa uputstvom postavljen je na ulazna vrata Hrvatskog doma Kralj Tomislav, Branilaca Bosne 2, Zenica

Obaviještavamo vas da je Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjeglice objavilo JAVNI POZIV za obnovu stambenih objekata oštećenih usljed ratnih događanja po projektu „Obnova stambenih objekata za povratnike na područje ZE-DO kantona i raseljene osobe čije je prijeratno prebivalište bilo na području ZE-DO kantona.Krajnji rok za podnošenje prijave je 20. 08. 2012. godine. Mogu se prijaviti svi zainteresirani koji imaju status povratnika.Javni poziv sa uputstvom postavljen je na ulazna vrata Hrvatskog doma Kralj Tomislav, Branilaca Bosne 2, Zenica

Kategorija: