ŽUPNI OGLASI 17. listopada 2010.

VRHBOSANSKA NADBISKUPIJA
RIMOKATOLIČKI ŽUPNI URED "SVETI JOSIP"
Strossmayerova 17, ZENICA
Tel: 032/462-107; fax. 032/462-106

ŽUPNI OGLASI

17. listopada 2010. / 29. NEDJELJA KROZ GODINU

U tjednu koji je pred nama slavimo:
ponedjeljak, 18. listopada – sv. Luka, evanđelist
nedjelja, 24. listopada – 30. nedjelja kroz godinu, SVJETSKI MISIJSKI DAN sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati

Iduće nedjelje je sv. Misa na groblju Gradac u 11 sati. Sat vremena prije će biti svećenik na raspolaganju za molitve na grobovima pokojnika pa dođite i vi ranije.

U nedjelju, 24. listopada je Misijska nedjelja. Na ovu nedjelju razmišljamo o misijama, molimo za misionare ali i o svojoj misijskoj aktivnosti unutar životnog prostora gdje jesmo. Kao i svake godine na ovaj dan se prikuplja samo jedna milostinja koja se dostavlja Misijskoj središnjici koja darove prosljeđuje za potrebe misionara u misijskim zemljama. Koliko tko može i od srca hvala.

   Tisak:

   Od tiska ovaj tjedan stigao je novi broj Katoličkog tjednika. Iz ovog broja izdvajam: O hodočašću Vrhbosanske nadbiskupije u Marijansko svetište; Reportaža o siromaštvu i njezinim uzrocima; Reportaža o malobrojnim vjernicima u Čajniču; Osvrt – svaka peta obitelj u BiH je na rubu siromaštva; O volonterima u našoj Nadbiskupiji i njihovim aktivnostima; Iz redovničkog života o selezijancima; Zidovi sarajevske Katedrale ponovno su počašćeni grafititma… Ove i druge zanimljive vijesti možete pročitati u ovom broju tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.

   Vjeronauk je ovaj tjedan redovito, probe i susreti prema rasporedu.


   www.svjosip-zenica.com

    
   1.  

   U proteklom tjednu umrla je naša župljanka: PAULINA RAIĆ, koja je umrla 25. srpnja 2010. a ukopana 26. srpnja na groblju CRKVICA. POKOJ VJEČNI DARUJ JOJ GOSPODINE!

   Kategorija: